Mladen Medak Gaga

Kantautor, šansonijer i zabavljač iz Bjelovara. Njegova izričajna prepoznatljivost očituje se u jednostavnim glazbenim formama šansonijerskog opredjeljenja i, uglavnom, u epskim, humorističnim tekstovima, koji za teme imaju svakodnevnu preokupaciju običnih, ”malih” ljudi ili pak s iste pozicije satirično progovara o politici i političarima.

Tekstovi i glazba su mu ”pitkiji”, razumljiviji nego većini autora koja ima slično stilsko opredjeljenje, ali istovremeno odbacuje nakanu i ambicije prema visokoliterarnim dometima te osvaja neposrednošću.

Njegove pjesme mogli ste čuti na Dori,Brod festu,  Zlatnim žicama Slavonije, Glazbenom festivalu Podravine i Podravlja u Pitomači (prva nagrada 2010.), na koprivničkim festivalima Od srca srcu, na Festivalu šansone ”Zvonimir Golob”, na zagrebačkom Chansonfestu,  Festivalu šaljive šansone u Blatu na Korčuli ( na kojem je 2005.godine osvojio Grand prix, a 2007. prvu nagradu stručnoga žirija, dok je 2008. godine za skladbu “Petrovi vjetrovi” osvojio Grand Prix festivala i prvu nagradu publike istovremeno).

Gaga je 2005. godine izdao samostalni nosač zvuka pod nazivom ”Rupe”.
U srpnju 2011. godine Gaga je objavio novi album, koji prema pobjedničkoj pjesmi s pitomačkog festivala nosi naziv ”Jezuš, dečki, kak me hiče i druge zaglazbancije”, što sasvim jasno govori da su sve pjesme na albumu šaljive.